Zaterdag Senioren

Oudgedienden starten nieuw vriendenteam

4 september 8:00  Vanaf dit seizoen is er een nieuw vriendenteam actief op de zaterdag. Na het wegvallen van de Zaterdag 3 zijn er zodoende alsnog drie seniorenteams op de zaterdag actief.meer »

544x gelezengeplaatst door Daniel Velthuis

Opzeggen / Overschrijven

7 juni 18:30  Wil je opzeggen of overschrijven dan gelden de volgende spelregels. meer »

274x gelezengeplaatst door Admin

Nieuwe hoofdtrainer OSV

14 februari 7:30  Beste Osvā€™ers Afgelopen weken is onze voetbalcommissie druk bezig geweest om een nieuwe trainer voor het 1e elftal te vinden. En dat is gelukt !!! meer »

814x gelezengeplaatst door Daniel Velthuis

Adil Jamal tweede aanwinst voor OSV Zaterdag 1

16 april 12:15  Naast Richard Dirven (CSW) heeft nu ook Adil Jamal (Blauw Wit Aamsterdam) de overstap bekend gemaakt naar de Zaterdag 3de klasser. Tevens heeft de Technische Staf van OSV Zat. 1 een overeenstemming bereikt met een aantal talentvolle A-junioren vanuit de OSV-jeugdopleiding. O.a. Bruce Carstens en Jesse Willems worden toegevoegd aan de Zaterdag A-selectie. De volgende spelers uit de huidige Zaterdag A-selectie hebben aangegeven het volgend seizoen graag uit te willen komen in de A-selectie van OSV Zaterdag; Marco Keevel, Paul Denslagen, Sander Rigter, Govert Vogel, Mischa Klaver, Glenn Holster, Niels Rietvelt, Özgur Alpaslan, Dave Sijbrands, Jermaine Jeulink, Nick Cia, Renco Bakker, Melle Bruijns en Sinan Kelebek. Het bestuur van OSV en de nieuwe Technische Staf, Kai Meeuwsse en Rachid Lamalam, zijn zeer verheugd met de recente ontwikkelingen.

1440x gelezengeplaatst door Daniel Velthuis

DSS nieuwe sponsor Zaterdagselectie

11 juni 19:45  Door: Hans Peters op zaterdag 11 juni 2011 De zaterdagselectie wordt vanaf het komende seizoen voor de komende 3 jaar gesponsord door DSS-de Swart services BV uit Leidschendam. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelmontage.meer »

909x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!