3 - 7

OSV 3

Mannen beker reserve zaterdag poule, 3, Groep 2 020

24 november 2012 12:00

De laatste poulewedstrijd van het bekertoernooi stond er vandaag op het programma van De3. De tegenstander was TOB 3. Deze toekomstige buur staat momenteel laatste in de poule van onze zaterdag 4. Een makkie zou men dus zeggen. De eindstand doet dat wel vermoeden, maar zo makkelijk ging het niet.

Door de nodige afzeggingen en blessures was De3 blij, dat Ricky Schrekker zich had aangeboden om mee te doen. De lichtgeblesseerden Richard, Frank en Sander konden zo in de wissel beginnen.

Joris was in de eerste helft de gevierde man. Met maar liefst vier doelpunten nam hij de gehele doelpuntenproductie op zich. Wouter was belangrijk met twee assist, De twee andere assists kwamen van de voeten van Ricky en Remmet. De ruststand was 2-4. De thuisploeg was nog op 2-1 gekomen en maakte het De3 behoorlijk lastig, mede doordat De3 vandaag niet in allergrootse vorm was.

Na rust kwam Frank het veld in voor Joris en ging door waar Joris was gestopt. Met drie doelpunten zorgde hij er uiteindelijk voor, dat er uiteindelijk ruim werd gewonnen. De score had hoger uit kunnen pakken als Abel en Sander hun kansen hadden benut.

Doordat Kadoelen ook haar laatste bekerwedstrijd wist te winnen zit het bekerteornooi er voor De3 op en kunnen we ons volledig gaan richten op de competitie. Komende zaterdag is er een vrije ronden. Daarna volgt de thuiswedstrijd tegen RAP.