Kledingfonds - OSV

Kledingfonds

Stuur een mail naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl en meld dat je kleding te klein is. De commissie maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met je om de kleding te ruilen.
Er staan geen rugnummers op de shirts omdat er nu altijd geruild kan worden wanneer het shirt te klein/ groot is. Wanneer er per team rugnummers op staan loop je de kans dat je moet spelen in een niet passend shirt. Alleen sommige teams binnen OSV hebben rugnummers omdat zij op een niveau spelen waar de KNVB rugnummers verplicht heeft gesteld.
Neem contact op met de Kledingfonds commissie om afspraak te maken voor omruilen shirt.
Stuur een email naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl met de melding wat er kapot is. De commissie maakt dan een afspraak met je.
Stuur een email naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl met de melding dat je iets mist van je kleding. De commissie maakt dan een afspraak met je hoe verder te handelen. Bij diefstal vraagt de commissie om aangifte te doen bij de politie. Zonder proces-verbaal dient de vermiste kleding gewoon volgens het reglement vergoed te worden.
Zodra de ledenadministratie je aanmelding heeft verwerkt krijgt de kledingfonds commissie hier bericht van. Zij informeert bij de coördinator in welk team je speelt. Via de coördinator wordt dan een afspraak gemaakt om de kleding af te halen.
Je levert je kleding in bij je coördinator en stuurt een mail naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl. De commissie neemt dan contact op met je coördinator en zal de kleding weer innemen. Bij eventuele schade aan de kleding neemt de commissie contact op met de speler. Je mag ook rechtstreeks je kleding inleveren bij de kledingfonds commissie. Maak van te voren dan een afspraak via kledingfonds@osv-amsterdam.nl
Je informeert je teamgenoten of zij misschien iets missen. Je stuurt een mail naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl en je geeft aan kleding te hebben gevonden. Als je teamgenoten niets missen lever je de gevonden kleding in bij de Kledingfonds commissie.
Ja, zij het echter maar eenmalig. OSV voetbalkousen moeten daarna zelf door de spelers worden aangeschaft. OSV voetbalkousen zijn altijd in het clubgebouw te koop.
Stuur een email naar kledingfonds@osv-amsterdam.nl en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!