...
51'

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 03

5 oktober 2013 10:15

Eenmaal het fluitsignaal gefloten. Begon de wedstrijd Z.O.B probeerde de bal snel in de ploeg te houden, maar dat lukte niet al snel pakte wij het balbezit door goed en snel druk te zetten. Op deze manier ging het een kwartiertje door. Na al een paar keer op doel te schieten, schoot Jessy de 0-1 van buiten de zestien raak hard en laag in de linkerhoek. Z.O.B herpakte zich en probeerde ook kansen te creëren. Dat bleek goed uit te pakken ( voor ons) , want daardoor kwam er meer ruimte voor het middenveld en op deze manier kon Xavier zich vrij spelen aanbieden en afmaken 0-2 was de stand in de rust. Uit de kleedkamer gekomen vol zelfvertrouwen op het veld ging het de eerste 10 minuten goed in de 41 minuut was het weer Xavier die naar een rommelpotje in de zestienmetergebied raak schoot. Dit was voor Z.O.B natuurlijk een domper, maar wij dachten te makkelijk. Vijf minuten na het 3e doelpunt schoot Z.O.B raak via een snelle counter van de spitsen'1-3. Z.O.B had nu zijn voetbal tijd en dus door een fout van de verdediging kon Z.O.B uit een rommelige situatie raak schieten. De laatste 5-10 minuten waren erg spannend wij die de stand in ons voordeel wouden houden en Z.O.B die de score naar een gelijkstand wilde brengen. Na veel overtredingen en een slechte 2e helft bleef de stand toch op een 2-3 en dat zonder onze aanvoerder.