D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 03

12 oktober 2013 10:00

Scheidsrechter

J. Krijgsman

Afgelopen zaterdag speelde OSV D1 een wedstrijd tegen Purmerend D2. In de eerste helft kwamen we op 1-0 achterstand, door een diepe bal op de snelle spits van de tegenstander en het niet goed verdedigen van ons. Natuurlijk kwam Kelvin net als altijd goed uit, maar hij was dit keer net niet op tijd waardoor de spits langs Kelvin kon en scoorde. Een paar minuten later kwamen we al op 2-0 achterstand. Er werd gewisseld Udelvio kwam er in voor Xavier. Door een mooie pass van Jessy (lobje) kon Udelvio scoren. Het werd 2-1. Udelvio scoorde daarna zijn 2e en het werd 2-2 voor de rust. In de 2de helft begonnen we best goed. Door een mooi schot van Ryan op de lat kon Xavier hem in de rebound afmaken, zo kwamen we op voorsprong en werd het 3-2. Maar dat duurde niet lang, want na een mooie steekbal op de rechtsbuiten, kwam de 3-3. In de laatste minuten scoorden ze nog met geluk via een corner en werd het 4-3. We probeerden nog gelijkspel te maken, maar het lukte niet. En we verloren met 4-3 van Purmerend D2.

We zijn eigenlijk beter dan hun, alleen speelden we niet zo goed. Dus onnodig 3 punten weggegeven. Over 2 weken spelen we tegen Purmersteijn en dan kunnen we weer gaan vlammen!!!