53'

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 03

26 oktober 2013 10:00

Purmerstijn D2 tegen OSV D1
Het begon heel goed we speelde goed samen en zo waren we gevaarlijk voor de tegenstander we creëerde veel kansen maar maakten ze niet af.
Na een mooie corner van Ryan scoorde Xavier met het hoofd 1-0.
De tegenstander kwam goed terug en maakte de 1-1.
De scheidsrechter was partijdig hij gaf de tegenstander steeds de vrije trap mee ,maar toch scoorde wij de 2-1. Maar kort voor de rust maakte hun de 2-2.
De tweede helft begint.
We begonnen de tweede helft slap en hun creëerde hun kansen en scoorde de 3-2.
De scheids begon alleen maar voor hun te fluiten. En scoorde de 4-2.
We creëerde veel kansen maar scoorde niet. De laatste minuten waren aangebroken we zetten alles boven alles en scoorde de 4-3 en kort daarna scoorde we de 4-4.
De scheids was denk ik zo bang dat we zouden winnen en floot de wedstrijd af terwijl wij we nog 5minuten door moesten gaan.