11 oktober 2014 14:30

Scheidsrechter

Ambachtsheer, P.

Vandaag de wedstrijd tegen Wieringermeer.

Verleden jaar was het nog een wedstrijd om de periodetitel, deze is nu ver weg, wel moest er gewonnen worden.

De 2 voorgaande wedstrijden hebben laten zien dat `het lek` wel boven lijkt te zijn, al is het spel over 90 minuten nog niet altijd even goed.

Met Adil die Nick vervangt in de basis,  en de van vakantie en schorsing terugkerende wisselspelers Bruce, Sander en Jermaine en ` Teamplayer` Tom op de bank, word begonnen aan de wedstrijd.

Smorgens was het nog lekker zonnig…. Bij aanvang een druilerige regen.

Voor de spelers `heerlijk voetbalweer`, voor de begeleiding en de bank wat minder.

Ook het publiek koos er veelal voor de wedstrijd vanachter glas te bekijken…. Dat was zowel vensterglas als bierglas maar dit terzijde….

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat OSV korte metten wilde maken met deze tegenstander.

Vlotlopende combinaties en vooral op het middenveld goed positiespel was voor de tegenstander duidelijk teveel.

Het eerste halfuur was in mijn ogen van een nog hoger niveau dan die van verleden week tegen DZS.

Vooral het tempo waarin alles gebeurt is een lust voor het oog.

Wieringermeer kan hier voetballend weinig tegenover zetten, zij lopen vooral achter OSV aan.

OSV loopt uit naar een 4-0 voorsprong waarbij het ene doelpunt nog mooier dan de ander is.

Ook het tegendoelpunt van Wieringermeer was er 1 die daarbij niet misstond.

In de 2e helft is de absolute scherpte een beetje weg, OSV is duidelijk een maatje te groot en de gasten geloven er niet echt meer in.

OSV loopt uit naar een 8-1 overwinning en staat na vandaag op basis van het doelsaldo op de 5e plaats.

Volgende week spelen we een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hilversum, de 25e uit tegen Reiger Boys.

Osv heeft getoond over genoeg voetballend vermogen te beschikken om ook deze wedstrijden tot een  goed eind te brengen.